Michal Husák: od online marketingu k realitám – nový příběh profesionality a vášně

Po osmi letech strávených v dynamickém světě online marketingu jsem dospěl do bodu, kdy jsem cítil, že je čas na další krok. Byla to zajímavá cesta plná kreativity, raketového technologického pokroku a neustálého vzdělávání, ale něco mi pořád chybělo – hlubší lidský rozměr. Chtěl jsem svou práci nejen dělat dobře, ale mít i přímý dopad na životy lidí.

Moje cesta za novým kariérním směrem začala už na začátku mého podnikání, když jsem se seznámil s realitní makléřkou Lucií Tůmovou. Byla jednou z mých prvních klientek, pro kterou jsem dělal obsahový marketing, a už tehdy mě fascinovalo, jak komplexní a náročná práce realitního makléře může být. Pomáhal jsem i dalším realitním profesionálům s weby a dalšími projekty, a čím více jsem poznával tento obor, tím více mě lákal.

Proto jsem se v létě rozhodl pro změnu. Oslovil jsem Lucii ze společnosti Keller Williams a pustil jsem se do nové výzvy. Od září jsem se stal certifikovaným realitním specialistou. Mým cílem je využít všechny dovednosti, které jsem si během let v marketingu osvojil, a nabídnout klientům maximální profesionalitu, spolehlivost a lidský přístup, který je pro mě klíčový.

Co mě na této práci tolik přitahuje? Je to především možnost lidem opravdu pomáhat. Ať už jde o prodej rodinného domu, hledání ideálního bytu k pronájmu, nebo nákup komerčních prostor pro rozvíjející se podnikání – realitní obor nabízí nekonečné příběhy, kde každý detail může změnit život. A já jsem tady, abych vás tímto procesem provedl, ať už jde o nemovitosti rezidenční nebo komerční.

Důvěra a etika jsou základem všeho, co dělám. Vždy se řídím tím, že klienti by měli mít jistotu, že je o jejich zájmy postaráno s nejvyšší mírou profesionality a poctivosti. Rychle se učím, přizpůsobuji a vždy hledám nejlepší řešení. Pro mě není práce realitního specialisty jen o obchodu – je to o budování vztahů, pomoci lidem a vytváření hodnoty, která přetrvá. Jsem rád, že podobné hodnoty mají v Keller Williams.

Můj příběh teprve začíná, ale už teď vím, že jsem našel svou novou vášeň. Těším se na to, co přijde, a jsem připraven pomoci vám na cestě k vašemu vysněnému bydlení či investici.

Moje MISE je jednoduchá: přinášet lidem tak skvělý realitní servis, že si na konci naší spolupráce prostě řeknou – WAU! tenhle člověk překonal mou představu o perfektní službě.

Moje VIZE zní taky jednoduše, ale je dost ambiciózní: zlepšit pohled na práci realitních makléřů a dostat pozitivní vnímaní skvělých makléřů mezi širokou veřejnost.

Michal Husák – váš realitní specialista, který vám rozumí

Přejít nahoru